Πολιτισμός
Επίδειξη Dior
Κάπου ανάμεσα στη γοητεία της ελληνικής παράδοσης και στην υψηλή αισθητική δημιουργήθηκε ένα πρωτοποριακό σκηνικό, με τον ενθουσιασμό στη συνέχεια να μένει ως επίγευση της παρουσίασης της νέας συλλογής τουDior «Cruise 2022», στην Αθήνα.
Μετά το φαντασμαγορικό θέαμα και το φλερτ ανάμεσα σε ιστορία και μόδα, ξεδιπλώθηκε και ένα άλλο μενού γαστρονομικής πανδαισίας και διασκέδασης, δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου.
H ποικιλομορφία, η πρωτοτυπία και η παράδοση αποτέλεσαν το τρίπτυχο του μενού που έφερε την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ. Ο μπακαλιάρος με το λάδι πεύκου, το καπνιστό ψάρι με το στρείδι, οι γαρίδες γεμιστές με ταραμά, αλλά και οι παραδοσιακοί κολοκυθοκεφτέδες, το αρνί με μελιτζάνα και αγκινάρα, το μοσχαρίσιο κρέας με τα λευκά φασόλια από τη Λήμνο, και το επιδόρπιο: ρυζόγαλο και μους σοκολάτας, όλα έδωσαν ένα δικό τους άρωμα σε κάθε ουρανίσκο.
Στο σκηνικό του πολιτιστικού πλούτου, ο χορός ακολούθησε για να ολοκληρώσει το κλίμα λαμπρότητας που διέκρινε τη βραδιά.