Connect with us

Πολιτική

Ν. Ρωμανός: Ελπίζω όλοι αυτοί που φώναζαν ότι δεν είναι αυτοσκοπός η εθνική Άμυνα να καταλαβαίνουν πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι

Published

on

Στο ζήτημα της Ουκρανίας και τις επιπτώσεις του στην ενεργειακή κρίση αναφέρθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός μιλώντας, λίγο νωρίτερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα ευρωπαϊκό εργαλείο απέναντι στην ενεργειακή κρίση μπήκε στο κείμενο των συμπερασμάτων του Συνόδου Κορυφής και αυτό αποτελεί μια επιτυχία που κανένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανέφερε. 

Ο κ. Ρωμανός συνέχισε: «Ελπίζω αυτές τις μέρες, όλοι αυτοί που, πριν από λίγες εβδομάδες και μέρες, φώναζαν ότι δεν είναι αυτοσκοπός η εθνική Άμυνα να καταλαβαίνουν πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι. Τουλάχιστον, να τους γίνει μάθημα για το από εδώ και πέρα».

Τότε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «Από εκεί που είστε πολύ εύκολα τα λέτε, κ. Ρωμανέ. Για βαδίστε, ελάτε λίγο προς το Βορρά», με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να της απαντά «Και στο Βορρά και στο Νότο και όπου θέλετε να πάμε μαζί, κυρία Αυγέρη, να μιλήσουμε με τους πολίτες».

«Το να λαϊκίζουμε σε ένα πρόβλημα είναι το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει» συμπλήρωσε ο κ. Ρωμανός.

 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr