Connect with us

Πολιτική

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Μητσοτάκη στην Κω – Ανακοίνωσε την ανέγερση νέου υπερσύγχρονου νοσοκομείου

Published

on

O Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στην Κω είπε: «Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι στην Κω ένα νησί που αγαπώ ιδιαίτερα» και ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος την ανέγερση νέου υπερσύγχρονου νοσοκομείο λέγοντας χαρακτηριστικά : «Η πατρίδα του Ιπποκράτη θα αποκτήσει επιτέλους νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο».

Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός είπε στην ομιλία του: «Κάναμε χθες εκτεταμένη σύσκεψη και αποτελεί μονόδρομο η ανέγερση του νέου νοσοκομείου, καθώς το υφιστάμενο έχει φτάσει στα όριά του. Βλέποντας ότι αυξάνονται οι ανάγκες του νησιού, θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην ωρίμανση των σχετικών μελετών, θα συμπράξουμε με την περιφέρεια για την απαραίτητη χρηματοδότηση και το συντομότερο δυνατό θα αποκτήσετε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο όπως αυτό της Λευκάδας που αποτελεί πρότυπο».

Επίσης, είπε ότι: «Δεν θα αμελήσουμε τις ανάγκες του υφιστάμενου νοσοκομείου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, οι οποίες θα καλυφθούν αμέσως».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί, στη συνέχεια, την Ψέριμο, ενώ μετά θα βρεθεί στην Αστυπάλαια για την πορεία υλοποίησης του έργου (ηλεκτροκίνησης και πράσινης ενέργειας) «Αστυπάλαια Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί». Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο λιμάνι του νησιού.

 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr