Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Πάρε θέση για τον χάρτη – πρόκληση του Mπαχτσελί – Όνειρα εξτρεμιστών ή επίσημη θέση της Άγκυρας;

Published

on

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στα αγγλικά στο Twitter ζητά από τον Ερντογάν να πάρει θέση για τον χάρτη που παρουσίασε ο κυβερνητικός εταίρος του Μπαχτσελί.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει στα αγγλικά:

Take a good look at this map. Crete, Rhodes, Lesvos, Chios, Samos all consumed by Turkey. Α fever dream of extremists or Turkey’s official policy? Another provocation or the true goal? President Erdogan must make his position clear on his junior coalition partner’s latest antics» .

« Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτόν τον χάρτη. Κρήτη, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος όλα συμπεριλαμβάνονται στην Τουρκία. Όνειρο πυρετού των εξτρεμιστών ή επίσημη πολιτική της Τουρκίας; Άλλη πρόκληση ή ο αληθινός στόχος; Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρέπει να καταστήσει σαφή τη θέση του σχετικά με τις τελευταίες γελοιότητες του κυβερνητικού του εταίρου στο συνασπισμό» .

Είχαν προηγηθεί οι φωτογραφίες με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τον χάρτη-πρόκληση που έδειχνε το μισό Αιγαίο και την Κρήτη να ανήκει στην Τουρκία αλλά και η ανάρτηση των Γκρίζων Λύκων στο Twitter που έγραφε στα ελληνικά: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας».

Επίσης, Με αναρτήσεις στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά μεταξύ άλλων οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahceli τον χάρτη μας».

 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr