Connect with us

Πολιτική

ΝΔ κατά Βερναρδάκη: Η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του δεν έχει τέλος – Ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll

Published

on

Η Νέα δημοκρατία εξαπολύει πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του Χριστόφορου Βερναρδάκη  όσον αφορά στο απαράδεκτο βίντεο του για την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης  ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο, που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως “Πισπιρίγκου της παιδείας”».

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής  δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr