Connect with us

Ελλάδα

Μην έχετε απορία ποιοι είναι οι φασίστες: «Tυχαίος ο θάνατός της» λέει για τη Μαχσά Αμινί στο Ιράν ο Έκτορας Κουφοντίνας!

Published

on

«Ένας τυχαίος θάνατος» που «παρουσιάστηκε και αξιοποιήθηκε έτσι ώστε να χτυπήσει το Ιράν και τελικά την Ρωσία» υποστηρίζει πως είναι αυτός της 22χρονης Μαχσά Αμινί, ο Έκτορας Κουφοντίνας.

Γράφει συγκεκριμένα: «Κυκλοφορεί εδώ και κάποια ώρα το σενάριο ότι η 22χρονη Ιρανή Zhina Amini δεν δολοφονήθηκε, αλλά απλώς πέθανε συμπτωματικά την ώρα αστυνομικού ελέγχου, και πήραν τον θάνατό της οι metooδες και τον χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για να στήσουν αντι-Ιρανικό πραξικόπημα τύπου “πορτοκαλί επανάστασης”».

Δε θα περίμενε βέβαια κανείς τίποτα άλλο από το Έκτορα Κουφοντίνα…τον αρθρογράφο της Εφ.ΣΥΝ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη  στυγερή δολοφονία ενός αθώου κοριτσιού όπως ακριβώς έκανε και ο δολοφόνος αμετανόητος τρομοκράτης  πατέρας του.

Η οργή των χρηστών του διαδικτύου ήταν έντονη. Χαρακτηριστικό είναι το τουίτ  της Αθηναϊδος Νέγκα που έλαβε την έντονη επιδοκιμασία των φίλων του twitter:

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr