Στις Δικαστικές Φυλακές της Λάρισας οδηγήθηκε, μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, ο 59χρονος σταθμάρχης για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, «ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα: Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι».

Εντωμεταξύ, στον ανακριτή θα εμφανιστεί σήμερα και ο σταθμάρχης της επόμενης βάρδιας στη Λάρισα, από την αυτήν που σημειώθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο .

Στόχος της κλήσης του σταθμάρχη στην ανάκριση είναι ο δικαστικός λειτουργός που τη διενεργεία  να συλλέξει όλες εκείνες τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα για το τι συνέβη το βράδυ της τραγωδίας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κληθούν από τον ανακριτή και άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, εντολή για κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις, με τις οποίες χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια, έδωσε  ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

ΠΗΓΗ: