Connect with us

Πολιτική

Ν. Ρωμανός: Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα κάνουν τα πάντα για μια κυβέρνηση ηττημένων, προκειμένου να αποφύγουν τη δεύτερη Κυριακή

Published

on

«Αυτό που λέμε εμείς είναι πως θέλουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε μια πολύ συγκεκριμένη πορεία, η οποία χαράχθηκε τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα». Αντίθετα οι κ.κ. Τσίπρας και Ανδρουλάκης «θα κάνουν τα πάντα» για μια «κυβέρνηση ηττημένων» και για να μην πάνε σε δεύτερη Κυριακή, τόνισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός σε συνέντευξή του στο Action24 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθυνού.

Ο κ. Ρωμανός ρωτήθηκε και για άλλα σημαντικά θέματα της επικαιρότητα, απαντώντας αρχικά σχετικά με τις νομοθετικές αλλαγές που αφορούν το κόμμα Κασιδιάρη: «Δεν μπορούν φασιστικά μορφώματα και εγκληματικές οργανώσεις να συμμετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες, με οποιονδήποτε μανδύα. Αυτή η Κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία, προκειμένου να θωρακίσει το πολιτικό μας σύστημα και τη Δημοκρατία μας. Κανένας άλλος δεν έφερε αντίστοιχη πρόταση όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αντίθετα, άλλοι συμπορεύονταν και στο αντιμνημονιακό μέτωπο και σε μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών όσο κυβερνούσαν. Θυμάμαι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να είναι μαζί σε τελετές με τον κ. Κασιδιάρη, να λένε ότι δεν περισσεύει καμία ψήφος και δεν υπάρχουν καλές και κακές ψήφοι στο Κοινοβούλιο, κατά την ψήφιση του εκλογικού νόμου. Άλλοι είναι εκείνοι που τους πήραν αγκαζέ και ετράφησαν πολιτικά μαζί τους. Από το 3% πήγαν στο 30%, την εποχή που η Χρυσή Αυγή πήγε από το 0,5% στο 8%».

Απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, ο Νίκος Ρωμανός επισήμανε: «H δικογραφία σχηματίστηκε με δική μας Κυβέρνηση, η δίκη ολοκληρώθηκε με δική μας Κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε με δική μας Κυβέρνηση και το θεσμικό πλαίσιο θωρακίστηκε με δική μας Κυβέρνηση».

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τοποθετήθηκε για τις εκλογές και την αυτοδυναμία, τονίζοντας: «Πρέπει ο καθένας να έχει μια καθαρή πρόταση. Εμείς αυτό που λέμε είναι πως θέλουμε αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε μια πολύ συγκεκριμένη πορεία, η οποία χαράχθηκε τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα, με πολύ μεγαλύτερη τόλμη σε συγκεκριμένα πεδία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως υπάρχει μόνο μία υπόθεση εργασίας, για να προκύψει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή: κυβέρνηση ηττημένων. Με αυτό έχει συμφωνήσει και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ανδρουλάκης. Και οι δύο θα κάνουν τα πάντα για να μην πάνε σε δεύτερη Κυριακή».

Τέλος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, αναφερόμενος στα δάνεια και τους πλειστηριασμούς υποστήριξε: «Η Νέα Δημοκρατία αύξησε τα εξυπηρετούμενα δάνεια 46%, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εκτόξευσε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, έφερε τα funds, έκανε ιδιώνυμο αδίκημα την παρακώλυση πλειστηριασμών και θεσμοθέτησε τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr