Connect with us

Πολιτική

Μαρινάκης: Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού

Published

on

Αυτό σχολίασε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την άθλια κριτική που άσκησε στο συνθέτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με χαρακτηρισμούς κατά του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να δει αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

« Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr