Connect with us

Πολιτική

Ν. Ρωμανός: Από τον ΣΥΡΙΖΑ ακούμε μόνο προτάσεις απελπισίας και ακυβερνησίας

Published

on

«Πρόταση απελπισίας και ακυβερνησίας» χαρακτήρισε το σενάριο Τσίπρα για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ACTION24 και στην εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ», με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μιλένα Ηλιοπούλου.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για τις «αντιδράσεις» στελεχών και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Σαββόπουλου για αυτοδυναμία της ΝΔ, ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και ξέρουμε πώς λειτουργεί, πώς στοχοποιεί ανθρώπους, πώς είναι φιλελεύθερο και δημοκρατικό αλά καρτ. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που ειδικά αν προέρχεσαι από τον καλλιτεχνικό χώρο, απαγορεύεται να εκφράσεις την άποψή σου, αν αυτή δεν εγκρίνεται από αυτό το σύστημα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι διπλά υποκριτικό και χυδαίο αυτοί οι άνθρωποι να κουνάνε το δάχτυλο για ζητήματα έκφρασης, ελευθερίας του τύπου, Δημοκρατίας κ.ο.κ».

Και ο κ. Ρωμανός συμπλήρωσε: «Η παράταξη που κατεβάζει υποψήφιο, καταδικασμένο από το ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο υπουργό με 13-0, ακριβώς επειδή πήγε να ελέγξει τον τύπο, έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο. Όταν χθες είδαμε και το άλλο απίστευτο-να ανακαλύπτουν ξανά αλά 2019 μαϊμού δημοσκοπήσεις».

Αναφορικά με το πόσο κοντά μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ξεκαθάρισε το εξής: «Δεν ακούσαμε, τόση ώρα που συζητάμε, ούτε μια λέξη για το αύριο. Δεν μπορούν να αποφασίσουν ούτε τι θα κάνουν μια εβδομάδα μετά τις εκλογές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πρόταση προφανέστατα για την επόμενη μέρα, για την επόμενη τετραετία» και συνέχισε, λέγοντας: «Βρίσκονται τον απόλυτο πανικό γιατί ξεκίνησαν από προοδευτική συγκυβέρνηση, μετά πήγαν στην κυβέρνηση ηττημένων, μετά στην κυβέρνηση ανοχής και τώρα στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Δηλαδή, από την κυβέρνηση ηττημένων πέρασαν στην κυβέρνηση απελπισμένων. Η μόνη πρόταση που έχουν είναι μια πρόταση απελπισίας και ακυβερνησίας, τίποτα συγκεκριμένο, τίποτα που να αφορά το αύριο. Από την άλλη, εμείς ερχόμαστε σταθερά να μιλήσουμε για αυτά που κάναμε και να ξεδιπλώσουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Από τον ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα, έχουμε ακούσει εκατό διαφορετικές ομιχλώδεις “μη προτάσεις”».

Τέλος απαντώντας στον κ. Σπυρόπουλο που κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για αλαζονική στάση ο κ. Ρωμανός έθεσε το εξής ερώτημα: «Είναι αλαζονικό να καταθέτεις την πρότασή σου και να ζητάς να κριθεί από τους πολίτες; Αλαζονικό είναι να έχεις τον πολιτικό μικρομεγαλισμό, να λες πως δεν θέλεις για Πρωθυπουργό τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr