Connect with us

Οικονομία

Παύλος Μαρινάκης για θάνατο Ραϊσί: Κανένας λόγος ανησυχίας για την ελληνική οικονομία

Published

on

Η ελληνική οικονομία μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκτακτες καταστάσεις, διαβεβαίωσε ο Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για πιθανές επιπτώσεις από τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραίσι, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του.

«Παρακολουθούμε τα πολύ σοβαρά γεγονότα, ας μη βιαζόμαστε, η ελληνική οικονομία μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκτακτες καταστάσεις, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού για τους πολίτες, όπως έχουμε αποδείξει δεν χρειάζεται να επωμίζονται αυτοί τις επιπτώσεις διεθνών κρίσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η επιστολή του Κυρ. Μητσοτάκη προς την πρόεδρο της Κομισιόν, δεν είναι η πρώτη ενέργεια που κάνει ο πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Έχει κάνει μια σειρά από πολλές ενέργειες. Έχουμε αυξήσει εμπράκτως το εισόδημα των πολιτών. Κάνουμε ελέγχους σε μια χώρα που υπήρχε μία ασυδοσία ως προς την αισχροκέρδεια και τις εικονικές εκπτώσεις», ανέφερε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Η επιστολή του Κυρ. Μητσοτάκη προς την πρόεδρο της Κομισιόν, δεν είναι η πρώτη ενέργεια που κάνει ο πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια. Έχει κάνει μια σειρά από πολλές ενέργειες. Έχουμε αυξήσει εμπράκτως το εισόδημα των πολιτών. Κάνουμε ελέγχους σε μια χώρα που υπήρχε μία ασυδοσία ως προς την αισχροκέρδεια και τις εικονικές εκπτώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τη Δευτέρα (20/05), στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σαφώς πρέπει να γίνουν κι άλλα».

«Με αυτή την επιστολή ο πρωθυπουργός απαντάει ότι θέλει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και όχι την Ευρώπη στην Ελλάδα. Η επιστολή βάζει το θέμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr