Connect with us

Ελλάδα

Μύθος ΣΥΡΙΖΑ για πανεπιστημιακή αστυνομία: Δήθεν «βία και ανομία» στα Πανεπιστήμια

Published

on

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται σε μύθους και παραμύθια, νομίζοντας ότι εκτός από τα στελέχη του ότι και ο λαός έχει αυταπάτες. Έρχεται όμως η στιγμή που η ίδια η πραγματικότητα τον  διαψεύδει πανηγυρικά με δυστυχώς δυσάρεστες επιπτώσεις του ξύλινου κομματικού του λόγου για τους πολίτες.

Δεν πέρασαν ούτε 15 ημέρες από τη ΔΕΘ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του έλεγε: Το έργο «ΟΠΠΙ, ΜΑΤ και αστυνόμοι» με σκηνοθέτη τον κ. Θεοδωρικάκο και παραγωγό τον κ. Μητσοτάκη, ανεβαίνει από χθες στη σκηνή του ΑΠΘ. Έξι διμοιρίες των ΜΑΤ συνοδεύουν έξι μέλη της λεγόμενης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, με προφανή στόχο να προκαλέσουν τους φοιτητές, να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης και να στρέψουν την προσοχή των πολιτών στη δήθεν «βία και ανομία» στα Πανεπιστήμια…».

Ειδικότερα, ήταν 15 Σεπτεμβρίου 2022, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: «ΜΑΤ, ΟΠΠΙ και αστυνόμοι, είναι ανεπιθύμητοι στο ΑΠΘ, στο ΕΚΠΑ και σε κάθε ελληνικό Πανεπιστήμιο» και σχεδόν μια βδομάδα μετά οι εικόνες της βίας και της ανομίας στην Πανεπιστημιούπολη όπου οι πολίτες στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν με ασφάλεια και να υλοποιήσουν τα όνειρα τους,  δίνοντας ελπίδα και δύναμη σε όλους μας, έρχονται να  διαψεύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο!

Παραθέτουμε τις εικόνες από την Πολυτεχνειούπολη, εικόνες απαράδεκτες και τρομακτικές που φυσικά και δεν  θα υπήρχαν αν ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε την αστυνομία να προστατεύσει τους φοιτητές και τους χώρους  του δημόσιου ελληνικού πανεπιστημίου  όπου κινούνται,  όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου.

 

 

 

 

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr