Connect with us

Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποκαταστήσει την πολιτική με παραγωγή ευτελούς θεάματος για να εξαπατήσει τους πολίτες

Published

on

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση συντακτών αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  σημειώνοντας  πως ο Αλ. Τσίπρας προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες, ψεύδεται και υποδαυλίζει εντάσεις.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου είπε:

Κλείνοντας, είμαι υποχρεωμένος -για άλλη μια φορά- να επισημάνω ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποκαταστήσει την πολιτική με παραγωγή ευτελούς θεάματος, με μια σειρά ιδιότυπων παραστάσεων με στόχο να εξαπατήσει τους πολίτες και να δημιουργήσει σύγχυση σε μια σειρά από ζητήματα που έχουν τεράστια σημασία. Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί πιστά και εφαρμόζει κατά γράμμα το εγχειρίδιο του πολακισμού, την επίσημη πλέον ιδεολογία του κόμματός του.

Χθες δέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους συνδικάτων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ και στη διάρκεια της συζήτησης στράφηκε εναντίον του πρωθυπουργού, συνέχισε την εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και τη χυδαία ψηφοθηρία πάνω σε αυτό. Εκείνο που είναι ειρωνικό και συνάμα προκλητικό είναι ότι προσπάθησε να εμφανιστεί ως προστάτης του δημόσιου συμφέροντος, έχοντας δίπλα του τον καταδικασμένο για παράβαση καθήκοντος, στενό του συνεργάτη, παλαιότερο συνεργάτη του, κ. Παππά. Ταυτόχρονα, συνέχισε την προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών, επαναλαμβάνοντας τα ίδια ψέματα για δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού.

Και αυτό την ώρα που η θέση της κυβέρνησης είναι κρυστάλλινη, είναι πεντακάθαρη, το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι μόνο είναι απολύτως σαφής η θέση μας, αλλά διατυπώνεται και ρητά -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά- στο άρθρο 3 του νέου νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που ορίζει ότι οι πάροχοι του νερού είναι δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις. Το νερό παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο και δεν ιδιωτικοποιείται.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr