Connect with us

Πολιτική

Ναυάγιο στην Πύλο: Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε τους διασωθέντες στο νοσοκομείο

Published

on

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, την υποψήφια Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, τον Συντονιστή Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, τους υποψήφιους Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, Περικλή Μαντά, Μαρία Ελένη Γυφτέα, Παναγιώτα Κουμάντου και Παναγιώτα Νίκα, καθώς και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Μεσσηνίας Γιάννη Δούζη, βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμάτα.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες και ενημερώθηκε για την κατάστασή τους ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε διασωθέντες που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας. Εκεί, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΟΠΚΕ, του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για το έργο και την προσφορά τους.

Τέλος, τα μέλη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, όπου ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, Υποναύαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει εκτενώς για το τραγικό περιστατικό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr