Connect with us

Πολιτική

Επίσημο: Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

Published

on

Είναι πλέον και επίσημο ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα δώσει μια νέα εκλογική μάχη, αυτήν τη φορά για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς σήμερα (31.7.2023) η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητά του.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς είχε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά και τη δυσαρέσκεια του Μαξίμου στο πρόσωπο του νυν επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια της Αττικής ξεκίνησε  από το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη την ώρα που η χώρα καιγόταν και εν μέσω πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον χαμό των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές», ανέφεραν κομματικές πηγές και συμπλήρωναν πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκφεύγουν των αρχών της παράταξης».

Copyright © 2021 Rewindmag.gr