Connect with us

Πολιτική

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής

Published

on

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει στη Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της βόρειας Ελλάδας, καθώς και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και ευρύτερα στη Μακεδονία, ενόψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι  στη Θεσσαλονίκη και έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία.

Ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με βουλευτές της Α και Β περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, λίγες μέρες πριν την παρουσία του στη ΔΕΘ, να συναντά τους φορείς της πόλης και για τις δικές τους προτάσεις ως προς το οικονομικό σκέλος της ομιλίας, αλλά και για συζήτηση επί των μεγάλων έργων που δρομολογούνται. Μεταξύ αυτών το Μετρό που θα παραδοθεί σε λίγους μήνες, το Flyover που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί την άλλη Παρασκευή και σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζουν ο Δήμος με την εταιρία Dimand για την ανάπλαση του παλαιού εργοστασίου του ΦΙΞ που δρομολογεί η εταιρία, όπως έκανε και με το παλαιό κτίριο του Μινιόν.

Επίσης, σύμφωνα με τοπικά site ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο διάστημα ίσως και από την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Μέτρο στην Θεσσαλονίκη.

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr