Connect with us

Πολιτική

Νίκος Σβέρκος: Ο Κασσελάκης λέει ακριβώς τα ίδια που έλεγε ο Μητσοτάκης το 2018 – Ο κόσμος θα πάει στο αυθεντικό

Published

on

«Αν πας να αντιγράψεις ένα μοντέλο, ο κόσμος πάει στο αυθεντικό, όχι στην απομίμηση», λέει ο δημοσιογράφος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοσιογράφος της Αυγής, Νίκος Σβέρκος συγκρίνει τις δηλώσεις Στέφανου Κασσελάκη και Κυριάκου Μητσοτάκη που έγιναν με διαφορά πέντε ετών και τονίζει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ακριβώς τα ίδια που έλεγε ο πρωθυπουργός το 2018.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε στην Συνέλευση του ΣΕΒ την πρόταση «για την ανάγκη καθιέρωσης των stock options προς επίτευξη συμπεριληπτικής ανάπτυξης». Μια θέση που -σχεδόν αυτολεξεί- είχε χρησιμοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2018.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα σε εκπομπή του Action24, ο δημοσιογράφος της Αυγής παρέθεσε τις δηλώσεις των δύο πολιτικών αρχηγών και πρόσθεσε αρχικά: «Είναι ακριβώς το ίδιο. Κατά την άποψή μου είναι κάτι πλήρως ανεφάρμοστο και δεν βολεύει και τους εργαζόμενους. Αλλά εδώ έχουμε τελείως υπαναχώρηση από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα πράγματα αν θέλει να τα λύσει ο κύριος Κασσελάκης υπάρχουν διαδικασίες. Μπορεί να πάει σε ένα Συνέδριο, να κάνει συνεδριάσεις…».

 

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν εντός του κόμματος: «Μετά από αυτά – επειδή συνομίλησα με αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ– έλεγαν ”ώπα, ώπα εντάξει, θα έχουμε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα”. Υποτίθεται ότι οι υποστηρικτές του κυρίου Κασσελάκη ψάχνουν έναν αντί-Μητσοτάκη. Το θέμα είναι όμως πως αν πας να αντιγράψεις ένα μοντέλο, ο κόσμος πάει στο αυθεντικό, όχι στην απομίμηση».
ΠΗΓΗ: protothema.gr 
Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr