Connect with us

Πολιτική

Metron Analysis: Προηγείται με τεράστια διαφορά η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση – Αρνητική η αξιολόγηση για Σ. Κασσελάκη

Published

on

Στη δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis για το MEGA, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν την ελεύθερη πτώση τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου κινείται στο 38% – πολύ κοντά δηλαδή στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο 15,2%, με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να αξιολογείται αρνητικά από το 72% των ερωτηθέντων.

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά ΝΔ με το δεύτερο κόμμα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στις 22,8 μονάδες. Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 38% , ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στο 15,2%, ενώ το ΠΑΣΟΚ παραμένει τρίτο κινούμενο στο 13,4%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 10,25, η Ελληνική Λύση (6,9%) η ΝΙΚΗ (3,2%) η Πλεύση (3,7%) και το ΜέΡΑ 25 που δείχνει να μπαίνει στη Βουλή με 3,5%. Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν οι Σπαρτιάτες που πέφτουν στο 2,7%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 7 στους 10 (ποσοστό 72%) αξιολογούν αρνητικά την άσκηση αντιπολίτευσης από τον Στέφανο Κασσελάκη έναντι 16% που την κρίνει θετικά (λίγο πάνω από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr