Connect with us

Πολιτική

Μητσοτάκης στη Βουλή: Πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων δεν ταιριάζουν στη Δημοκρατία μας

Published

on

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργού Επικρατείας: «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις» στάθηκε στα δικαιώματα των παιδιών και στο γεγονός πως αποδίδεται δικαιοσύνη σε μια μερίδα συμπολιτών μας.

«Ζυγίζεται η δύναμη της δημοκρατίας μας να ενσωματώνει ισότιμα τον κάθε πολίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και ανέφερε ότι η μεταρρύθμιση που φέρνει η κυβέρνηση κάνει τη ζωή ανθρώπων καλύτερη χωρίς να στερεί τίποτα από τους πολλούς.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός είπε ότι οι μελέτες των επιστημόνων απαντούν σε κάθε καλοπροαίρετη ένσταση γύρω από τα παιδιά. «Σήμερα έχουμε αναμφισβήτητα εμπειρικά δεδομένα τα οποία υπερβαίνουν τις υποκειμενικές μας πεποιθήσεις. Ευτυχισμένα παιδιά μπορούν να μεγαλώνουν και με γονείς του ίδιου φύλου», συμπλήρωσε σημειώνοντας πως αυτό κάνει τη διαφορά σε ένα σπίτι είναι η αγάπη και η στοργή», είπε.

«Και σήμερα υπάρχουν μονογονεικες , διαζευγμένες οικογένειες. Σήμερα το διαζύγιο δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Η λύση δεν βρίσκεται στην τυφλή άρνηση καταστάσεων και πραγματικότητας. Διαφορετικά το μόνο που θα κάναμε είναι να διαμορφώσουμε πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων. Δεν ταιριάζει στη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε την ομιλία του Πρωθυπουργού:

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr