Connect with us

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την αμυντική θωράκιση της χώρας – Βίτσας: «Αχρείαστες» οι αμυντικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία

Published

on

«Αχρείαστες» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αμυντικές συμφωνίες της χώρας με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα κατά της χώρας μας κτυπούν κόκκινο!

Την ώρα που  κάθε πολίτης αναρωτιέται για τις προθέσεις της Τουρκίας  και την επιθετική  ρητορική του Ερντογάν ο πρώην υπουργός Άμυνας (!) του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας αμφισβητεί τη χρησιμότητα των αμυντικών συμφωνιών της Ελλάδας με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ δηλώνοντας:

«Κατά τη γνώμη μας, οι δύο συμφωνίες αμυντικής συνεργασίας με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ ήταν αχρείαστες, μια που αφορούν συμφωνίες με χώρες που συνυπάρχουμε στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, και ειδικά με τη Γαλλία και στο πλαίσιο της Ε.Ε. Συνεπώς, δεν γίνεται να συμμαχείς με τον εαυτό σου…»!!!

Τα σχόλια περισσεύουν…όταν ο Ερντογάν που επίσης ανήκει στο ΝΑΤΟ δεν διστάζει να μας προκαλεί…αλλά σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δε χρειάζεται εμείς να κάνουμε τίποτα…Αρκεί να θυμίσουμε ότι  ο κ. Βίτσας έχει διαφωνήσει στη Βουλή και για τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ενεργειακό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης «για να μη γίνει στόχος».

Είναι ηλίου φαεινότερη η διαφορά του  ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης όσον αφορά τα εθνικά μας συμφέροντα και πώς πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε…

Copyright © 2021 Rewindmag.gr