Connect with us

Πολιτική

Ο. Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) : Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω

Published

on

Αυτό επεσήμανε υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής στο Χάρβαρντ, Όθωνας Ηλιόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία, υποστηρίζοντας πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο,  και όχι μόνο .

Όπως λοιπόν είπε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ: «δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω».

Σύμφωνα με το σκεπτικό του κ. Ηλιοπούλου «η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις. Γιατί στο σύστημα θα φαίνεται ότι σου έχει γράψει συνταγή και σε έχει εξετάσει. Δεν μπορεί να μιλάει για φυσική εξέταση αλλά δεν έγινε επίσκεψη».

Άρα, συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος γελώντας στο τέλος της τοποθέτησής του, «όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις έγιναν σε γιατρό και οδοντίατρο, άλλη μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας; Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω».

 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr