Connect with us

Πολιτική

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται άδεια μητρότητας που έχει ήδη γίνει πράξη

Published

on

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, θέλησε να σχολιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τη φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη γίνει πράξη! Στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ότι ‘’θα εξισωθεί η άδεια μητρότητας στις εργαζόμενες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα’’», έγραψε εμφατικά ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε:

«Ξέχασαν όμως μια λεπτομέρεια! Ότι αυτό έχει ήδη συμβεί από τον Οκτώβριο 2022, με τον νόμο 4997/2022 που πέρασε η Νέα Δημοκρατία. Παραθέτω τόσο την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κείμενο του νόμου. Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η σχεδόν φυσική ροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα και παχιά λόγια! Μόνο που εδώ το τερμάτισαν. Και υπόσχονται κάτι το οποίο είναι ήδη πραγματικότητα. Από την άλλη σκέφτομαι: Ίσως αυτή να είναι η μόνη δέσμευσή τους που θα πραγματοποιηθεί! Διότι όλα τα υπόλοιπα είναι σαν τα μνημόνια που θα διαγράφονταν ‘’με ένα νόμο και ένα άρθρο’’!».

Copyright © 2021 Rewindmag.gr