Connect with us

REWIND

Ρωσοουκρανικός πόλεμος: Ο Τσίπρας θύμισε πάλι τον Μαδούρο

Published

on

Η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, και συγκεκριμένα η φράση του “Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε πράξεις που θα φέρουν απέναντί μας όχι τον Πούτιν, αλλά τον ρωσικό λαό. Το πογκρόμ απέναντι σε Ρώσους πολίτες είναι λάθος” αποκαλύπτει στην πραγματικότητα τον τρόπο σκέψης του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζει δε την πρόσφατη δήλωση του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο που εκφράζοντας την υποστήριξή του στον Πούτιν απέναντι στην ουκρανική κρίση υπογράμμισε : “Η Βενεζουέλα είναι με τον Πούτιν, είναι με τη Ρωσία. Είναι υπέρ των γενναίων και των δίκαιων υποθέσεων στον κόσμο”.

Ακούγοντας τις δηλώσεις των δύο καλών φίλων, Αλέξη Τσίπρα και Νικολά Μαδούρο, αναρωτιέται κανείς για το ποιος λαός εχει το δίκιο, ποιος δέχεται την επίθεση και πρέπει να αμυνθεί, γιατί ενώ απαραίτητη είναι και η ανθρωπιστική βοήθεια σε έναν λαό που δέχεται επίθεση, τον εισβολέα, δηλαδή τους Ρώσους, δε μπορεί να τον νικήσει με τρόφιμα και φάρμακα, αλλά χρειάζεται αμυντική βοήθεια για να τον διώξει από τη χώρα του.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr