Connect with us

Πολιτική

Οικονόμου: Δεν καλύπτουμε πολιτικά όποιον δρα εκτός του αξιακού πλαισίου

Published

on

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Δεν καλύπτουμε πολιτικά όποιον δρα εκτός του αξιακού πλαισίου» σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού απέτυχε οικτρά στην πολιτική, επιχειρεί να στηριχθεί στην ηθικολογία, τον πιο αγαπημένο μηχανισμό των προπαγανδιστών στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τον λαό. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνούμε ότι η ηθικολογία και το ήθος είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, τα οποία βρίσκουμε πάντοτε σε διαφορετικούς ανθρώπους και ποτέ στον ίδιο χαρακτήρα», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Όπως σημείωσε οι εκλογές πλησιάζουν και ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να επανέλθει στη στρατηγική της σκανδαλολογίας και της επίκλησης του «ηθικού πλεονεκτήματος».

Αναφέρθηκε στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι «η χώρα μας έφθασε εκείνη την περίοδο να είναι χώρα παρίας εντός της ΕΕ και απώλεσε μεγάλο μέρος του εθνικού κεφαλαίου της στο διεθνές στερέωμα. Μετά τις εκλογές του 2019, η πολιτική έκπτωση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε και εντάθηκε».

Όπως τόνισε φάνηκε η τεράστια διαφορά με τα «έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ», με βασικότερη ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει τα προβλήματα και αναλαμβάνει το κόστος των όποιων λαθών. Πρόσθεσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «νιώθει οικεία στο σκοτάδι γιατί φοβάται το φως. Εφευρίσκει σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν για να θολώσει τα νερά και να πλήξει ηθικά της ΝΔ και την κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση απαντά με τα έργα της» υπογράμμισε, αναφερόμενος στα επιτεύγματα της ελληνικής κυβέρνησης με αναφορά στο μεγάλο πρόγραμμα στήριξης, στη μείωση των φόρων και της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Η Ελλάδα αντέχει μέσα σε έναν παγκόσμιο τυφώνα κρίσεων διότι η κυβέρνηση δρα με σχέδιο, με γνώση, με επαγγελματισμό και με πολιτικό ανθρωπισμό», επεσήμανε.

Για την επίσκεψη του Όλαφ Σολτς και τη στάση της Γερμανίας σημείωσε ότι άλλαξε ριζικά εικόνα και αντίληψη για τη χώρα μας. Είπε ακόμα ότι η Γερμανία πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των ελληνικών θέσεων, ενώ διευρύνεται η διμερής συνεργασία σε όλους τους τομείς, στις εμπορικές συναλλαγές, στις επενδύσεις, στον τουρισμό αλλά και στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ανέφερε πως είναι σημαντικό να μην αποδίδονται πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά σε μία τέτοια υπόθεση. «Εμείς δεν θα γίνουμε σαν αυτούς, η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ, δεν πολιτευόμαστε με χυδαία hashtags ούτε αφήνουμε άθλια υπονοούμενα», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

ΠΗΓΗ: 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr