Connect with us

Πολιτική

Ειδικό δικαστήριο: Αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέως Καλογρίτσα ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

Για εκκωφαντική σιωπή του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία – Η Πειραιώς καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ή να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί, ή να το παραδεχτεί ή να το διαψεύσει και να στραφεί νομικά κατά της γραμματέως Καλογρίτσα

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλίας Διαμαντή, σχετικά με τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει δικό του κανάλι.

Η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία κατέθεσε ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα, τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Όπως είπε η Ευθαλία Διαμαντή, χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους, όπως και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει «μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου, με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει σαφεις απαντήσεις στον ελληνικό λαό.

Απαντήσεις για όλα αυτά που επί χρόνια υποκριτικά αρνιόταν πως είχαν συμβεί.

Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δραστηριότητες του κ. Παππά, του στενότερου και παλιότερου συνεργάτη του;
Γιατί εξακολουθεί να τον στηρίζει και να τον καλύπτει πολιτικά;

Πόσες σακούλες και με τι ποσά κατέληξαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ;

Αντί να κάνουν κηρύγματα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να απαντήσουν σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα».

ΠΗΓΗ: 

Copyright © 2021 Rewindmag.gr