Connect with us

Πολιτική

Στα παράσιτα του ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL το … “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

Κόλαφος είναι τα αποκαλυπτήρια των σχεδιασμών του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο των μέσων ενημέρωσης όπως αυτός αποκαλύπτεται στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι αποκαλύψεις από τη μια και η σιωπή του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη φέρνουν στο φως το σχέδιο για δημιουργία νέων τζακιών στο χώρο της ενημέρωσης. Το sms μάλιστα που κατατέθηκε στο Ειδικό δικαστήριο έδειξε ότι οι ενορχηστρωτές της επιχείρησης για φίμωση και απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κάνοντας ακόμη και τον εταιρικό σχεδιασμό του υπό διαμόρφωση ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL καθορίζοντας ακόμη και τα ποσοστά των επιχειρηματιών που θα μετείχαν στο σχήμα.

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απότι φαίνεται δεν αρκούσε ο απόλυτος έλεγχος της δημόσιας τηλεόρασης με την τοποθέτηση ακόμη και ….εντεταλμένου συμβούλου. Μέ το πρόσχημα της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών για να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και να πληρώσουν οι “νταβατζήδες” της ενημέρωσης στόχος ήταν να κλείσουν κάποια από τα υπάρχοντα και να δημιουργηθούν νέα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ανέλαβε ο Νίκος Παππάς με τη συνδρομή του …Ινστιτούτου της Φλωρεντίας που καθόριζε τον αριθμό των καναλιών στα οποία θα δίνονταν η πολυπόθητη άδεια. Στο πλαίσιο αυτό στήθηκε μια επιχείρηση έτσι ώστε να αποκτήσει κανάλι ο φίλος Καλογρίτσας…Ασκήθηκαν μάλιστα και κυβερνητικές πιέσεις σε επιχειρηματίες προκειμένου να τον συνδράμουν οικονομικά. Ακολούθησαν τα βοσκοτόπια και ο διαγωνισμός παρωδία που κατέπεσε εμφατικά.

Κερασάκι στην τούρτα η καταγγελία της γραμματέως Καλογρίτσα για ροή μαύρου χρήματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ την επίμαχη περίοδο. Μένει να δούμε αν για την καταγγελία – φωτιά κάποιος “Ηρακλής Πουαρό” της ερευνητικής δημοσιογραφίας θα ξεκινήσει έρευνα για να αποκαλύψει αν,πόσα, πότε και που κατευθύνθηκαν τα ποσά προς τον ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο που χάραξε επί ΠΑΣΟΚ και Siemens o Θόδωρος Τσουκάτος. Γεγονός είναι ότι οι εξυγιαντές της ενημέρωσης πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη και η αφωνία Τσίπρα για το θέμα προκαλεί εντύπωση αν όχι παραδοχή ενοχής.

Προφανώς, η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει πόση αξιοπιστία έχει η μαρτυρία της Ευθαλίας Διαμαντή, σε ένα ζήτημα που πρωταγωνιστούν από τη μία ο πρώην αγαπημένος επιχειρηματίας του ΣΥΡΙΖΑ Καλογρίτσας, κι από την άλλη ένα κόμμα που κυβέρνησε, επί πέντε χρόνια, με βασική του ατζέντα το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Copyright © 2021 Rewindmag.gr