Connect with us

Διεθνή

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η όμηρος Σάνι Λουκ που απήγαγε η Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ

Published

on

Η οικογένεια της  22χρονης Shani Luk είναι συντετριμμένη αφού ενημερώθηκε από το ισραηλινό κράτος  ότι η νεαρή γερμανοισραηλινή γυναίκα που είχε αναγνωριστεί από τρομοκράτες της Χαμάς από τις 10/7 στη Γάζα είναι νεκρή.

Για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, η οικογένειά της ήθελε ένα θαύμα. Σήμερα το πρωί, η μητέρα και η αδελφή της άτυχης νεαρής κοπέλας ανακοίνωσαν τον θάνατό της μέσω των γερμανικών μέσων ενημέρωσης.

“Δυστυχώς χθες μάθαμε τα θλιβερά νέα, η κόρη μου δεν είναι πλέον ζωντανή”, δήλωσε η μητέρα της Sana Ricarda στο γερμανικό δίκτυο “RTL” και N-tv: “η Sally Luke δεν είναι πλέον ζωντανή.”

Η αδελφή της Sunny, Andy, έγραψε στο Instagram: ” είναι μεγάλη θλίψη που ανακοινώνω το θάνατο της αδελφής μου, έχει εξαφανιστεί εδώ και εβδομάδες”

Το Ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών έστειλε συλλυπητήρια μέσω της πλατφόρμας Χ: ” είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι το σώμα της 23χρονης  Σάνι Λουκ βρέθηκε και αναγνωρίστηκε. Απήχθη από ένα μουσικό φεστιβάλ, βασανίστηκε από τρομοκράτες της Χαμάς και περπάτησε, η  Σάνι βίωσε αδιανόητη φρίκη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους και την οικογένεια του Sunny σε έναν αδιανόητο εφιάλτη”.

 

Continue Reading

Copyright © 2021 Rewindmag.gr