Connect with us

REWIND

Ποια ήταν η άποψη του Μίκη Θεοδωράκη για τον Αλέξη Τσίπρα;

Published

on

Στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη βρέθηκε σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Πολλοί θεωρούν ότι υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στους δύο άνδρες, λόγω της αριστερής καταβολής τους. Η πραγματικότητα όμως είναι αρκετά διαφορετική.

2015 Θεοδωράκης για Τσίπρα: “Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδείχθηκε, η συνεργασία μαζί μας δεν ήταν ειλικρινής αλλά απλώς μας μεταχειρίστηκε, για να αυξήσει μονομερώς την εκλογική του δύναμη και να μπει στη Βουλή, με στόχο την κατάκτηση της διακυβέρνησης”

Μίκης Θεοδωράκης: “Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μας μεταχειρίστηκε …”

2016: “Η διχαστική δήλωση του κ. Τσίπρα που μας χωρίζει σε καλούς και κακούς Έλληνες αποδεικνύει ότι έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα”

2016: “Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα. Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους, πας στην Κούβα & αφήνεις τον λογαριασμό να τον πληρώσουν τα κορόιδα. Κάνεις το κέφι σου.”

2017: “Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αρχίσει να κινείται στα βήματα του Μαδουρισμού. Οι δεκάδες χιλιάδες διορισμοί αποβλέπουν στον πλήρη έλεγχο του Κράτους. Το σχέδιο Παππά απέτυχε στην επιδίωξη του ελέγχου των ΜΜΕ.”

2017: “Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία ως η δεξιότερη από όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας από το 1831 ως σήμερα. Πέραν της καταστροφικής πολιτικής που επέβαλε, υπέγραψε συνθήκες με τις οποίες παρέδωσε στους ξένους το μέλλον της χώρας”

Μ. Θεοδωράκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην ιστορία ως η δεξιότερη κυβέρνηση»

2018: “Εγώ δεν ντρέπομαι, όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν, να παραμείνω πιστός στις ιερές αξίες των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για την πατρίδα – μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου”

Μίκης Θεοδωράκης: Μας κυβερνούν μειοψηφίες εθνομηδενιστών [εικόνες&βίντεο]

2018, προς Τσίπρα: “Κάποτε πίστευες και διαδήλωνες με το «Κάτω οι δολοφόνοι των Λαών». Τι σου λέει άραγε η Λογική σου, όταν όλοι αυτοί σε συγχαίρουν; Ποιο είναι το κακό που έκανες για να σε επαινούν ομαδικώς με τόσο μεγάλη θέρμη;”

2018: “Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν αρχηγός κόμματος, καλείται στην Ασφάλεια όπως γινόταν με τους αριστερούς και δημοκράτες για εκφοβισμό, στις σκοτεινές μέρες της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Ώστε και Μανιαδάκης κύριε Πρωθυπουργέ;”

Μίκης κατά Τσίπρα: Kαι Μανιαδάκης τώρα κ. Πρωθυπουργέ ;

Copyright © 2021 Rewindmag.gr